بررسی تکنیک های مدیریت زمان در آزمون زبان دکتری

تکنیک های کنترل زمان
Rate this post

ما در این مقاله قصد داریم تا تکنیک های مدیریت زمان در آزمون دکتری را بررسی کنیم. بسیاری از داوطلبان در کنترل زمان خود و اینکه بتوانند به راحتی و بدون استرس به تمامی سوالات پاسخ دهند، دچار مشکل می شوند. داوطلبین باید به این مهارت برسند که زمان خودشان را وقف یک سوال نکنند و زمانی که برای یک سوال خیلی گیر می کنند، آن را رها کرده و به سوالات دیگر پاسخ دهند.

کنترل زمان

همان طور که می دانیم مدیریت زمان در آزمون دکتری از جمله تاثیرگذارترین عناصر بر نتایج این آزمون به شمار می آید. از این رو همه ی داوطلبان تلاش می کنند که با داشتن تسلط کافی بر منابع دکتری و با پیاده سازی تکنیک های مدیریت زمان در بین سایر داوطلبان پیروز میدان رقابتی شوند. حال که اهمیت مدیریت زمان و نقش آن بر نتایج آزمون دکتری بر کسی مخفی نیست.

شما در سایت محمود پیرهادی می توانید با تکنیک های کنترل زمان آشنا شوید.

تکنیک های کنترل زمان

بررسی تکنیک های کنترل زمان با محمود پیرهادی

از جمله مهم ترین تکنیک های مدیریت زمان جهت مرور آزمون دکتری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مارک دار کردن سوالات:

همواره داوطلبان در جلسه آزمون با 3 دسته سوالات مواجه می گردند: دسته ی اول سوالات ساده ای می باشند که در کم ترین زمان داوطلب می تواند به آن ها پاسخ بدهد. دسته ی دوم سوالاتی می باشند که پاسخ به آن ها بسیار وقت گیر است که با علامتX نشانه گذاری می گردد. دسته ی سوم هم سوالاتی‌اند که داوطلب از پاسخ دادن به آن ها ناتوان می باشد و با علامت – نشانه گذاری می گردد.

حال با این سوالات نشانه گذاری شده چه باید کنیم؟

خونسردیتان را حفظ کنید و نفس عمیقی بکشید. ابتدا به تست هایی که با X نشانه گذاری شده، پاسخ دهید و در صورتی که زمان اضافی داشتید به تست هایی که با – نشانه گذاری کردید، بپردازید. بر این اساس همه داوطلبان آزمون دکتری با در نظر گرفتن این توصیه ها به راحتی می توانند به نتایج آزمون دکتری مورد انتظار خود دست پیدا کنند.

تعیین مدت زمان لازم جهت پاسخ به سوالات هر درس

زمان پاسخ گویی به هر یک از سوالات دکتری را در ابتدای هر درس حتما یادداشت نمایید. همچنین مدت زمانی را برای مرور سوالاتی که پاسخی برای آن ها پیدا نکرده اید، اختصاص بدهید. بعد با اولویت بندی بعد از پاسخ به سوالاتی که زمان کافی برای مرور آن ها نداشتید به سوالات نشانه گذاری شده بپردازید. این کار یکی از بهترین تکنیک های مدیریت زمان است.

درصد سوالاتی که در آزمون دکتری باید به آن ها پاسخ بدهید:

برای موفقیت در آزمون دکتری بهتر این است که هر یک از منابع دکتری را تا آن جا که می توانید مطالعه و بررسی کنید. هر چه سطح علمی خود را در هر یک از منابع دکتری بالا ببرید بالطبع می توانید در جلسه آزمون، به درصد زیادتری از سوالات به طور صحیح پاسخ بدهید.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا به شما بهترین تکنیک های مدیریت زمان را معرفی کنیم. برای اطلاعات بیشتر می توانید سایر مقالات محمود پیرهادی در رابطه به آزمون دکترا را مطالعه نمایید.

منبع

مرتبط با این محتوا

آزمون تعیین سطح EPT

آزمون تعیین سطح EPT

کارت ورود به جلسه آزمون EPT

کارت ورود به جلسه آزمون EPT

اعتبار مدرک زبان EPT

اعتبار مدرک زبان EPT

برای آزمون EPT چی بخونیم؟

برای آزمون EPT چی بخونیم؟

بدون پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *